kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen

Nieuws

Tweede partnerbijeenkomst LF Zuiderzeeroute

Gepubliceerd op 05 juli 2018

Op dinsdag 3 juli was de tweede bijeenkomst voor partners van de LF Zuiderzeeroute. Het concept projectplan voor doorontwikkeling naar een LF-icoonroute is besproken en een planning is gemaakt.

lees verder >

Fietsplatform spreekt en verzorgt fietstocht bij congres DCE

Gepubliceerd op 28 juni 2018

Dutch Cycling Embassy organiseerde op woensdag 27 juni een congres met als thema 'Steden in transitie' . Er werd ingezoomd op wat het netwerk van Nederlandse fietsexperts nog meer kan doen om bij te dragen aan de groei van fietsgebruik, wereldwijd. Fietsplatform directeur Eric Nijland nam één van de middagsessies voor z'n rekening en onze vrijwilligers begeleidden de aansluitende fietstocht door Delft.

lees verder >

Koppeling routedatabank met fietsrouteplanner Fietsersbond

Gepubliceerd op 25 juni 2018

Er is weer een stap gezet in de bestaande samenwerking tussen Fietsplatform en Fietsersbond in relatie tot de fietsrouteplanner. De Fietsersbond koppelt nu data uit de routedatabank aan de edit-omgeving van de fietsrouteplanner. Zo is te zien waar verschillen in de data zitten en kan deze makkelijk gecheckt en aangepast worden.

lees verder >

Terugblik Fietscongres 2018

Gepubliceerd op 22 juni 2018

Donderdag 21 juni stond in het teken van kennis delen en kennis(sen) opdoen tijdens het Nationaal Fietscongres in Rotterdam'. Staatssecretaris Stientje van Veldhoven opende het congres. Fietsplatform directeur Eric Nijland verzorgde een van de sessies.

lees verder >

zichtbaar: 1 t/m 4 van de 541