kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen

Nieuws

Laura en Irene gestart met hun LF Kustroute-avontuur

Gepubliceerd op 22 september 2020

Ze zijn gestart! Laura en Irene verkennen tien dagen lang de LF Kustroute en doen daarmee vijf provincies aan. In Renesse werden ze hartelijk welkom geheten door Provincie Zeeland, VVV Zeeland en Gemeente Schouwen-Duiveland. In Hoek van Holland ontvingen Provincie Zuid-Holland en Gemeente Rotterdam de twee vakantiefietsers.

lees verder >

Pluim voor LF-vrijwilligers

Gepubliceerd op 21 september 2020

Helaas dit jaar geen traditionele Vrijwilligersdag. Maar onze vrijwilligers verdienen voor hun werk aan de LF-routes echt een dikke pluim. En die kregen ze dan ook letterlijk in de brievenbus. Een bedankje voor hun trouwe inzet!

lees verder >

Persbericht: Beleef met vakantiefietsers Laura en Irene de LF Kustroute

Gepubliceerd op 18 september 2020

De zomervakantie is al even voorbij. Voor velen - inclusief veel fietsvakantiegangers - werd het vanwege corona een vakantie in eigen land. En dat bleek zo gek nog niet. Er kwamen enthousiaste reacties binnen bij het Landelijk Fietsplatform, organisatie achter het label Nederland Fietsland, van fietsers die het vakantiefietsen hebben herontdekt. Ook mensen die dit jaar niet op pad gingen, kunnen zich de komende 10 dagen laten verrassen en meegenieten van een fietsvakantie in eigen land. De LF Kustroutefietsers Laura Maat en Irene Maaskant stappen zaterdag 19 september op de fiets en nemen volgers mee langs de Nederlandse Kust. Ze delen op social media hun ervaringen en ontmoetingen, bijvoorbeeld met de gedeputeerden in Zeeland en Zuid-Holland op 20 en 21 september.

lees verder >

Online kennismeeting voor Franse delegatie

Gepubliceerd op 17 september 2020

Acht vertegenwoordigers vanuit de toeristische hoek en de nationale parken in de Franse Bourgogne wilden graag van ons weten hoe het fietstoerisme in Nederland is georganiseerd en hoe het routenetwerk en de service daaromheen functioneert. We verzorgden een online meeting.

lees verder >

zichtbaar: 1 t/m 4 van de 646