kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen

Nieuws

Europese fietsverkoop naar recordhoogte

Gepubliceerd op 08 augustus 2022

Uit cijfers van Europese koepelorganisatie CONEBI blijkt dat de verkoop van fietsen in Europa vorig jaar voor het eerst de grens van 22 miljoen is gepasseerd. Met name de aanhoudende vraag naar e-bikes zorgde voor een flinke impuls. Daarvan werden 5 miljoen exemplaren verkocht.

lees verder >

Actuele informatie als service voor fietsers

Gepubliceerd op 02 augustus 2022

Voor projectmedewerker LF-routes Jantien van de Brug is het een terugkerende klus: kaartjes maken van route-omleidingen. Want door bouw- of wegwerkzaamheden is er regelmatig een omleiding op een LF-route. Als service voor fietsers plaatsen we op  onze publiekswebsite nederlandfietsland.nl per LF-route alle relevante wijzigingen die bij ons bekend zijn.

lees verder >

EuroVelo 15 tour ECF directeur

Gepubliceerd op 22 juli 2022

Wat is een betere vakantiebesteding voor een directeur van de European Cyclists' Federation (ECF) dan het fietsen van één van de EuroVelo routes? Misschien wel vanuit die gedachte koos CEO Jill Warren voor een fietsvakantie langs EuroVelo 15 Rijnfietsroute.

lees verder >

Omroep Gelderland over drukte op het fietspad

Gepubliceerd op 11 juli 2022

De berichtgeving over drukte op het fietspad was voor omroep Gelderland aanleiding te onderzoeken hoe het in de eigen provincie er voor staat. Ook aan ons werd duiding gevraagd. Directeur Eric Nijland sprak met hen onder meer over benodigde investeringen in infrastructuur en het inzetten op spreiding. "Het moet wel leuk blijven om te fietsen in het mooie Gelderland."  

lees verder >

zichtbaar: 1 t/m 4 van de 799