kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen

Nieuws

Eerste FietsOpstappunt Zeeland in gebruik genomen

Gepubliceerd op 13 april 2018

Op 12 april jl. is het eerste FietsOpstappunt van Zeeland geopend in Cadzand-Bad. Fietsers kunnen de voorziening gebruiken als startplaats voor een fietsroute en vinden hier informatie, beleving en comfort.

lees verder >

Samenwerking in Alliantie Samen Fietsen

Gepubliceerd op 03 april 2018

Het Fietsplatform maakt deel uit van de Alliantie Samen Fietsen. Hierbij werken vertegenwoordigers van de verschillende gebruikersgroepen van het fietspad (sportief, recreatief, utilitair) samen om drukte en gevaarlijke situaties op het fietspad zoveel mogelijk te voorkomen. Elke partij vanuit haar eigen kracht en voor haar eigen achterban, maar met oog voor de belangen van de andere gebruikers. 

 

lees verder >

Startbijeenkomst doorontwikkeling LF Zuiderzeeroute

Gepubliceerd op 29 maart 2018

Met een grote opkomst en veel enthousiasme was de startbijeenkomst op 27 maart jl. een mooi begin van de doorontwikkeling van de LF Zuiderzeeroute. Tijdens de presentatie is de toekomstvisie voor de LF-routes toegelicht en zijn de kansen en uitdagingen voor de Zuiderzeeroute besproken.

lees verder >

10.000 opgeloste meldingen via bordjeweg.nl

Gepubliceerd op 23 maart 2018

Bordjeweg.nl, het landelijk meldsysteem voor fietsroutebewegwijzering, werpt z'n vruchten af. Deze week is de 10.000e melding via het systeem opgelost. Iedereen die onderweg een bordje mist of een beschadigd bord ziet kan dat melden via de website bordjeweg.nl. De melding gaat automatisch naar de juiste onderhoudsinstantie. Het Fietsplatform is initiatiefnemer van het meldsysteem en monitort de vervolgacties op de meldingen.

lees verder >

zichtbaar: 1 t/m 4 van de 530