kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen

Nieuws

Fietsplatform bij fietscongres 2017

Gepubliceerd op 22 september 2017

Het Nationaal Fietscongres op 20 en 21 september bracht dit jaar voor de 6e keer alle Nederlandse fietsprofessionals bijeen. In een mix van kennis, netwerken en ontspanning kwamen actuele thema’s aan bod. Expertise en ervaring werd gedeeld, contacten aangehaald, zo ook door directeur Eric Nijland die namens het Fietsplatform deelnam aan het congres.

lees verder >

Trekkershutten steeds populairder bij buitenlandse toerist

Gepubliceerd op 18 september 2017

Steeds vaker verblijven buitenlandse toeristen in een Trekkershut in de Benelux. Dit jaar zijn meer internationale gasten ontvangen dan ooit. Ook is er toename in de verkoop van de Trekkershuttenkaart aan buitenlandse gasten. Vooral fietsers en wandelaars maken gebruik van Trekkershutten, maar ook voor korte uitjes zoals festivalbezoek en stedentrips is een Trekkershut ideaal gebleken.

lees verder >

Lancering eerste fietsroute Kastelen en Buitenplaatsen

Gepubliceerd op 08 september 2017

NBTC Holland Marketing heeft de eerste themaroute in een nieuwe reeks over Kastelen en Buitenplaatsen gelanceerd. De routes zijn speciaal bestemd voor Duitse en Belgische toeristen. Het Fietsplatform is betrokken bij de ontwikkeling van de fietsrondjes.

lees verder >

Südwestrundfunk filmt Nederland Fietsland

Gepubliceerd op 05 september 2017

Südwestrundfunk is bezig met een documentaire in het kader van het 200-jarig bestaan van de fiets, een oorspronkelijk Duitse vinding. Het Fietsplatform was gevraagd uitleg te geven over de fietsroutestructuur in Nederland en ontving de filmploeg bij het kantoor in Amersfoort.

lees verder >

zichtbaar: 1 t/m 4 van de 503