Afgelopen zaterdag was het prachtig fietsweer. Als Alliantie Samen Fietsen grepen we dit moment aan om fietsers en andere weggebruikers op te roepen rekening met elkaar te houden: “Fiets vriendelijk, dan gebruikt iedereen het fietspad veilig en met plezier.” Om de boodschap kracht bij te zetten is er een speciale fietsbingokaart met kant-en-klare complimenten om aan andere fietsers te geven. Genoeg reden dus voor een feestje!

Het complimententeam van de Alliantie Samen Fietsen strooide met kudos en complimenten aan alle fietsers die voorbijkwamen. Ook wethouders Martine de Bas en Pieter Neven van de Gemeente Buren spraken de nodige fietsers bij het veer in Beusichem. Gewone fietsers, wielrenners, e-bikers, handbiker, toerfietsers en nog veel meer mensen toverden een glimlach op hun gezicht bij het ontvangen van een compliment. Het was een geslaagde dag, getuige de blije foto’s hieronder 🚲🌞. Lees ook het verslag op ons consumentenportal.

Vergelijkbare berichten