Home » Wat we doen » Promotie en producten

Promotie

Inspireren, informeren en motiveren

Om het recreatief fietsen in Nederland nog verder te stimuleren doen we aan promotie en productontwikkeling. De portal nederlandfietsland.nl is daarbij het uithangbord. Daarop presenteren we ook de routegidsen en de doelgroepgerichte routes zoals de LF-weekendtochten. Zo maken we het de fietser gemakkelijk.

In onze reeks fietsgidsen is de Basiskaart LF-routes als fietsvakantieatlas al jaren een hooggewaardeerd product. Net als de gids voor de LF Ronde van Nederland. Voor de vier nieuwste LF-routes is er elk een aparte, compacte fietsgids. In alle gidsen staan de Fietsers Welkom! locaties. Fietsvriendelijke adressen die vallen ons ons kwaliteitslabel.

Ons aanbod voor de fietser

Nederland Fietsland

Een website vol inspiratie en routes. Hij biedt een landelijk overzicht, met stevig accent op de verschillende regio’s en hun fietsmogelijkheden.

Fietsers Welkom

Dit label brengt fietsvriendelijke horeca en logies langs fietsroutes in kaart. Letterlijk en figuurlijk: op websites en app’s, en in fietsgidsen.

Traptrip

Met het concept Traptrip bieden we alle ingrediënten voor een geslaagd fietsavontuur vanuit de stad, speciaal voor jonge gezinnen.

LF-producten

Gemak dient de mens. Daarom bieden we diverse LF-producten als extra service voor de fietser. Naast de bestaande goede LF-bewegwijzering.

Meer weten?

Voor vragen over productontwikkeling

Anita Bakker
Communicatie

“In samenwerking met regio’s maken we de mooiste fietsroutes, toegespitst op wat de doelgroep wil.”

Blijf op de hoogte

van onze activiteiten en van fietsrecreatienieuws in het algemeen via onze b2b nieuwsbrief.

Volg ons