Als nationaal coördinator vertegenwoordigen wij Nederland bij overleggen over de Internationale Rijnfietsroute EuroVelo 15 en de Internationale Maasfietsroute EuroVelo 19. Door het jaar heen verloopt het contact met onze EuroVelo partners via mail en de overleggen via Zoom. Eén routemeeting per jaar komen we bewust op locatie bij elkaar om ook live kennis en ervaringen uit te wisselen. Voor EuroVelo 15 was dat op 18 november in Frankfurt. Op 2 december troffen we elkaar in Brussel om over EuroVelo 19 te spreken.

Bespreking webstatistieken

Er ligt altijd een volle agenda met onderwerpen. Terugkerend is het onderdeel marketing en communicatie. De activiteiten op social media, jaarplannen en promotioneel drukwerk passeerden de revue, net als de bespreking van de webstatistieken. EuroVelo 15 Rijnfietsroute doet het goed en is de populairste route op de EuroVelo website.

Vergelijkbare berichten