Half juni 2023 lanceerden we de vierde traptrip in de reeks. Na Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn er nu ook traptrips in Groningen stad. We ontwikkelden ze in samenwerking met provincie Groningen. Net als bij de andere steden heeft traptrip Groningen drie routes, geschikt voor het fietsen met kinderen. Elke route bestaat uit twee of drie dagen fietsen. Bij traptrip Groningen maken we op twee dagen ook gebruik van bestaande Kinderfietsroutes. Deze Kinderfietsroutes zijn een initiatief van provincie Groningen en het Huis voor de Sport Groningen. De routes sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen en bestaan uit het onderweg uitvoeren van opdrachten waarmee de kinderen twee verschillende game-levels kunnen behalen.

Extra aandacht

Om traptrip extra onder de aandacht te brengen verstuurden we een traptrip special van onze consumentennieuwsbrief. Een eerder verzonden persbericht leverde ook z’n vruchten af. Max Magazine, met zo’n 220.000 abonnees, schreef een bericht over de routes en de nieuwe aanwinst in Groningen. En de Fietsersbond schonk er aandacht aan in haar nieuwsbrief. Visit Groningen heeft de nieuwe Groningse traptrip op haar site ook belicht. Het resultaat van alle media-inspanningen: afgelopen week zijn er in totaal meer dan 480 digitale traptrip minigidsjes aangevraagd, verspreid over de vier routes.

Vergelijkbare berichten