Eén van de promotieactiviteiten van EuroVelo is het organiseren van een jaarlijkse fotowedstrijd. Twee EuroVelo routes spelen hierbij de hoofdrol: EuroVelo 15 en EuroVelo 19. De Nederlandse Rijnfietsroute maakt onderdeel uit van de EuroVelo 15 en de LF Maasroute van de EuroVelo 19. Beide routes komen door de actie extra in beeld bij potentiële vakantiefietsers.

Fietsarrangement te winnen

Met het delen van een foto gemaakt langs EuroVelo 15 of 19 maken inzenders kans op een fietsarrangement. De winnaars kunnen kiezen voor een arrangement langs één van de twee routes. Heeft iemand de Eurovelo 15 gefietst, dan ligt de keuze voor EuroVelo 19 voor de hand, en omgekeerd.

Meeste Instagram likes

Meedoen kan via een speciale webpagina www.eurovelo.com/contest. Daar staat uitleg en een mogelijkheid om een foto vanuit Instagram in te dienen. De winnende foto’s zijn degenen met het hoogste aantal likes op 25 augustus om 17.00 uur. De winnaars worden binnen een maand na afloop van de wedstrijd bekendgemaakt.

Vergelijkbare berichten