Misschien is het al opgevallen. Onze publiekssite nederlandfietsland.nl heeft een nieuw uiterlijk. En dat niet alleen; ook ‘onder de motorkap’ is het nodige veranderd. Nieuw voor bezoekers zijn de Ontdek-pagina’s met inspiratie rondom Sportief fietsen, Cultuur Snuiven, Fietsvakantie en Fietsen met kinderen. Via een blog op onze nieuwe site vertellen we bezoekers over de vernieuwingen. Het aanbod knooppuntroutes als show case per provincie presenteren we in afstemming met de regio’s. 

Toekomstbestendig
De portal nederlandfietsland.nl is er om fietsers te inspireren, informeren en activeren. Daarbij tonen we niet de meeste routes maar bieden een showcase van de fietsmogelijkheden in Nederland. De website trekt meer dan een miljoen bezoeken per jaar.

Met de nieuwe routeportal zijn we overgestapt op het toekomstbestendige opensource WordPress CMS. Deze geeft meer mogelijkheden voor het publiceren van nieuwe content. Parallel aan de vernieuwing zijn we gaan werken met een nieuw routemanagement systeem. Deze is direct gekoppeld aan de routedatabank. 

> Bekijk de nieuwe website 

Vergelijkbare berichten