Actueler en uitgebreider: dat is de informatie over fietsen in Nederland op holland.com. Deze periode heeft het NBTC ‘fietsen’ als speerpunt in campagnes en op de website. “Fietsen is een duurzame, gezonde en leuke vorm van mobiliteit die verankerd zit in het DNA van de Nederlander. We laten zien dat ook bezoekers – ongeacht afkomst, leeftijd of lichamelijke beperking – dit kunnen ervaren”, aldus het NBTC in zijn nieuwsbrief.

Onder de noemer ‘Cycling lifestyle’ geeft het bureau voor toerisme onder andere basisuitleg over fietsknooppunten, over fietsvakanties en over de Langeafstand Fietsroutes. Steeds met een groot aantal doorverwijzingen naar onze publieksportal nederlandfietsland.nl. Daar waar immers de broninformatie te vinden is. 

Met een een-op-een taalwissel in het Engels, Duits en Frans is de informatie voor een heel breed publiek beschikbaar. 

Bekijk de campagnepagina op holland.com

Aandacht voor fietsvakanties op holland.com

Vergelijkbare berichten