Cijfers en kennis over recreatief fietsen die we met regiopartners delen vinden goed hun weg. Zo maakte Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen onlangs een mooie regionale vertaalslag van ons eerder landelijke fietsvakantie-onderzoek. In een uitgebreid artikel staan de kansen van deze duurzame en gezonde vakantie-invulling belicht, met uitleg daarbij van het kwaliteitslabel Fietsers Welkom! Ondernemingen kunnen hiermee duidelijk maken dat zij volledig zijn ingericht op het ontvangen van fietsers en fietsvakantiegangers.

Tessa Mul, marketeer bij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen: “We hebben met plezier de cijfers van het Fietsvakantieonderzoek verwerkt in een kennisartikel voor onze toeristische partners: ‘Ontvang jij al fietsvakantie gasten?’ Ook hebben we dit bericht gedeeld op onze VisitVeluwe en Visit Arnhem Nijmegen LinkedIn kanalen. Bedankt voor het uitgebreide onderzoek en we hopen dat fietsvakanties in ons land blijven groeien!”

Uitdragen provinciale cijfers
Naast het fietsvakantieonderzoek eerder dit jaar, zijn in september de provinciale rapporten en factsheet Recreatief Fietsen naar onze provinciale partners gestuurd. Zij konden de inhoud ervan vrij gebruiken – wij publiceren de individuele rapporten en factsheets niet op onze website. We zagen onder meer dat Visit Brabant in haar nieuwsbrief de provinciale cijfers actief deelt. En ook Routebureau Utrecht en samenwerkingsplatform KADO Texel besteden er op hun site aandacht aan. 

Vergelijkbare berichten