Wat is een betere vakantiebesteding voor een directeur van de European Cyclists’ Federation (ECF) dan het fietsen van één van de EuroVelo routes? Misschien wel vanuit die gedachte koos CEO Jill Warren voor een fietsvakantie langs EuroVelo 15 Rijnfietsroute. Startend in Hoek van Holland en vervolgens stroomopwaarts fietsend door Duitsland en Frankrijk.

Onderweg werd een meet & greet gepland met landenpartners langs de internationale route. Vanwege de vakantie en onze eigen fietsbezigheden in het buitenland zat een persoonlijke ontmoeting er voor ons niet in. Maar natuurlijk hebben we Jill een heerlijke fietstocht gewenst, onder meer door de unieke Nederlandse rivierdelta. Ook tipten we haar om vooral onderweg andere fietsers te attenderen op de lopende fotowedstrijd. Net als eerdere jaren kunnen fietsers met hun mooiste foto van de internationale Rijnfietsroute en/of Maasfietsroute een fietsvakantie winnen.  

Vergelijkbare berichten