Bijna dagelijks ontvangen we enthousiaste mails van fietsers. Ze delen hun ervaring met het fietsen van een LF-route. Soms vragen ze meteen ook een oorkonde aan. Soms delen ze puur wat ze hebben meegemaakt. De leuke ontmoetingen onderweg, de verrassende veelzijdigheid van de route en de handige bordjes en app. Stuk voor stuk bevestigingen van ons werk. Al deze ervaringen zijn een inspiratiebron voor andere fietsers. We delen ze dan ook actief in een campagne op onze socials. Instagram en Facebook lenen zich hier perfect voor. We lichten er hieronder enkele uit en verwerken ervaringen ook op onze consumentenportal.

We vonden de LF Maasroute een hele mooie route en hij was erg goed bewegwijzerd. Handige ook de LF-app.

Douwe en Judith – over de LF Maasroute

Wat zagen we mooie en bijzondere dingen op de LF Zuiderzeeroute! Het was zo leuk dat we ook snel de LF Waterlinieroute gaan fietsen

Gerald en Lieneke – over de LF Zuiderzeeroute

Een bijzondere ervaring om het land te doorkruisen en het landschap te zien veranderen. De route heb ik in 6 etappes uitgevoerd en ter compensatie van de fietsbus over de Afsluitdijk, heb ik Texel ook rond gefietst. Een mooi avontuur en ik ga dit zeker (op een andere route) nogmaals doen! Alexander Kieft over de LF Kustroute

Alexander Kieft – over de LF Kustroute

We wonen aan de Waterlinieroute dus is het niet geweldig om hem helemaal te kunnen ontdekken! Samen met mijn moeder, die 76 jaar is, zijn we begonnen met dagtripjes. Daarbij maakten we gebruik van het openbaar vervoer om bij de start van iedere etappe te komen. Van Purmerend via Volendam naar Edam voor het allereerste begin. Mijn moeder is een bikkel dus gingen we door weer en heel veel wind. We hebben vooral in de wintermaanden gefietst. Wat super om op allerlei onontdekte plekken te komen. Charmante plaatsjes waar we steevast uitgebreid lunchten. En wat een forten! Iedere keer riepen we naar elkaar: “Daar is er weer één!” Eenmaal wat verder van huis deden we twee etappes achter elkaar en verbleven we in fijne hotels. Een tocht met mooie herinneringen om nooit te vergeten!

Trudy en Miranda – over de LF Waterlinieroute

Vergelijkbare berichten