Op dinsdag 3 oktober organiseert CROW-Fietsberaad in het kader van Tour de Force samen met ons het kenniscafé Het recreatieve fietslandschap. Tijdens dit interactieve kenniscafé gaat we graag met jullie in gesprek. Voor welke opgaven staan we in het landelijk gebied en hoe kunnen we hier samen invulling aan geven?

Recreatief fietsen zit in én is onze natuur. Dat lijkt zo vanzelfsprekend. Maar veilig en aantrekkelijk kunnen fietsen gaat niet vanzelf. Sterker, als we niets doen zullen de mogelijkheden geleidelijk afnemen. We zien dit nu al gebeuren, ook in het landelijk gebied. Daarom is het hoog tijd om in actie te komen.

We laten als Fietsplatform zien hoe de toekomst van het beste recreatieve fietsland van de wereld er uitziet, wat de kansen zijn en de bedreigingen. Tijdens dit interactieve kenniscafé horen we graag jullie ideeën om deze aan te pakken.

Meer informatie over het toekomstperspectief en de bijbehorende actieagenda vind je op deze pagina. Aanmelden kan via onderstaande knop.

Graag tot ziens op 3 oktober!

Vergelijkbare berichten