Het aanbod van LF-weekendtochten is verder uitgebreid. Dankzij nauwe samenwerking met Limburg Marketing kunnen fietsers in Noord- en Midden-Limburg nu ook proeven aan het meerdaagse fietsen in het algemeen en de LF Maasroute in het bijzonder. De route Maasstadjes is de elfde in de reeks van LF-weekendtochten. Bedoeld voor iedereen die overweegt om op fietsvakantie te gaan, of gewoon een actief weekendje weg wil. Het concept is simpel; deels via een LF-route en deels via knooppunten, slapen en eten waar je zelf wilt, en na twee of drie dagen terugkomen bij het startpunt.

Limburg Marketing leverde input voor de route en bezienswaardigheden onderweg. Wij tonen de LF-weekendtocht met alle details op de site van de LF Maasroute en daarnaast op onze publieksportal nederlandfietsland.nl.

Vergelijkbare berichten