Je ziet het goed, we hebben een nieuwe website. Compleet met een fris ontwerp, verbeterde indeling én nieuw logo. De oude site stamde uit 2012 en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom dus nu een grote update. Een mooi moment om ons logo, na 36 jaar trouwe dienst, mee te nemen in de verfrissing van onze uitstraling. Passend bij onze landelijke rol op het gebied van kennis en coördinatie recreatief fietsen. En we kunnen er de komende jaren flink mee vooruit! Eén ding is er niet veranderd: we blijven ons samen met 100 vrijwilligers inzetten voor het fietsplezier in Nederland.

Het nieuwe logo wordt langzaam maar zeker ook doorgevoerd in alle publicaties en uitingen. Kijk nu vooral al rond op de site. Dan vind je vast snel je weg.

Oud en nieuw logo

1987 – 2022
2023

Verschillende toepassingen

Het nieuwe logo zie je straks terug in verschillende toepassingen.

Heb je specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare berichten