Een wisseling van de wacht: onze bureaumanager Janiet Kempen nam na 24 jaar afscheid van het Fietsplatform om per 1 januari jl. van haar pensioen te gaan genieten. We hebben in Corine van Wijk een fijne opvolgster gevonden. Een kleine kennismaking:

Wat was je vorige baan?
“Feitelijk ben ik een herintreder want ik heb de laatste jaren, naast enkele freelance opdrachten, vooral gezorgd voor mijn gezin. Het freelance werk beviel mij uitstekend, maar nu mijn zoons bijna volwassen zijn, zag ik in de vacature voor bureaumanager bij het Fietsplatform een mooie uitdaging. In mijn eerdere werk voor diverse bedrijven heb ik ruime ervaring opgedaan in de ondersteuning van het management en in het uitvoeren van secretariële en administratieve taken.”

Wat trekt je vooral in de functie van bureaumanager?
“Ik vind het leuk om als spin het web allerlei dingen te regelen, en te zorgen dat mijn collega’s hun werk goed kunnen doen. Ik hou ook van het leggen en onderhouden van contacten. Als bureaumanager is geen dag hetzelfde. Precies wat bij me past.”

Wij wensen Corine veel succes in de functie van bureaumanager. Zij is op alle werkdagen – behalve dinsdag – aanwezig, en eenvoudig via mail bereikbaar.

Vergelijkbare berichten