kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen

traptrip

Uit marktonderzoek weten we dat er bij jonge gezinnen in grote steden veel belangstelling is voor een korte meerdaagse fietstocht vanuit de eigen stad. Zeker nu de focus ligt op vakantie dichtbij huis. Maar … meerdere dagen met de fiets op pad; hoe plan en organiseer je dat? Ons antwoord daarop is: traptrip.

Met traptrip maken wij het grote en kleine fietsers heel makkelijk. Voor Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn er gratis downloadbare traptrip minigidsen. Hierin staan de leukste kindvriendelijke fietstochten inclusief overnachtingssuggesties, en alle info voor tochtplanning. De minigidsen zijn gratis te downloaden op nederlandfietsland.nl/traptrip.

We geloven dat toeristisch fietsen in Nederland een waardevolle ervaring is voor jong en oud; een gezonde, actieve en duurzame vorm van toerisme, die gefaciliteerd, gedeeld en gekoesterd moet worden. Met traptrip willen we jonge gezinnen inspireren, informeren en activeren tot een (eerste) korte meerdaagse fietstocht nabij de eigen woonomgeving.

Een bijdrage uit het Wandel en Fietsfonds van Vrienden op de Fiets maakt de realisatie van traptrip mogelijk.

covers traptrip