kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen
Nieuws

Presentaties toekomstplannen LF-routes

Gepubliceerd op maandag 13 februari 2017


foto netwerkbijeenkomst LF-routesTijdens de Fiets en Wandelbeurs heeft het Fietsplatform twee presentaties gegeven over de toekomstplannen voor de LF-routes; één voor onze netwerkpartners (provincies, regionale routebureaus, promotieorganisaties overige betrokken organisaties) en één voor onze vrijwilligers. Beursbezoek en kennisdeling blijkt in deze vorm een mooie combinatie. Beide bijeenkomsten werden goed bezocht.

foto vrijwilligersbijeenkomst LF-routesIn de presentatie gaven we een update van de plannen voor de ontwikkeling van nationale LF-icoonroutes. Het bestaande LF-netwerk zal hierbij de komende jaren worden omgevormd. Een speciale projectpagina werd gelanceerd: www.fietsplatform.nl/lf-icoonroutes (te vinden ook direct vanaf de homepage). Deze is bedoeld om de betrokkenen de komende jaren op de hoogte te blijven houden van de plannen en de ontwikkelingen. Dit gebeurt onder andere via een animatiefilmpje.

Sleutelwoord bij de nieuwe aanpak van de LF-routes is samenwerking. Op de projectwebpagina brengen we de landelijke en regionale partners in beeld, hoe zij tegen de plannen aankijken en hoe zij daarbij hun rol zien en die van het Fietsplatform. Van een aantal strategische partners is hun steunbetuiging al te vinden, waaronder uit alle windstreken van regionale routebureaus. We hopen de komende tijd meer steunbetuigingen te verzamelen en het rijtje verder uit te breiden. Graag willen we samen met hen de ontwikkeling van LF-icoonroutes tot een succes maken.