kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen
Nieuws

Fietsideeënkaart: al 10 jaar een begrip

Gepubliceerd op woensdag 22 februari 2006

Alweer de tiende editie van de Fietsideeënkaart is verschenen. De kaart heeft zich in het afgelopen decennium bewezen als dé ideale voorbereiding op een fietsuitje. Voor dit jubileumjaar heeft de kaart een metamorfose ondergaan; de vormgeving is aangepast en de kaart heeft een frissere uitstraling gekregen. Uiteraard is alle informatie op de kaart volledig geactualiseerd.

Zo zijn (of worden) er inmiddels in 23 verschillende regio's in ons land knooppuntnetwerken ontwikkeld. Deze zijn weergegeven op een handig overzichtskaartje. Daarnaast is bij deze editie een apart hoofdstuk over 'Fietsen op het net' toegevoegd, waarin de belangrijkste internetadressen in verschillende rubrieken zijn te vinden. Ook worden een aantal nieuwe fietsgidsen en -kaarten vermeld. De formule is ongewijzigd gebleven. Het is geen kaart om op te fietsen, maar één die een actueel overzicht biedt van de vele recreatieve fietsmogelijkheden in ons land en die fietsers daarmee op pad helpt.

De Fietsideeënkaart heeft een looptijd van twee jaar en is voor € 3,30 binnenkort verkrijgbaar bij o.a. de ANWB en VVV-kantoren of nu al te bestellen via deze site.