kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen
Nieuws

Afscheid Saskia Kluit als bestuurlid Fietsplatform

Gepubliceerd op donderdag 10 september 2020

Afscheid Saskia Kluit als bestuurlid Fietsplatform

Onder grote dankzegging is op 9 september tijdens de bestuursvergadering afscheid genomen van Saskia Kluit als bestuurslid van het Fietsplatform. Het stokje wordt overgedragen aan haar opvolgster Esther van Garderen. Zij start 1 oktober als directeur bij de Fietsersbond. "Saskia leverde een grote bijdrage aan het versterken van het recreatieve routenetwerk" aldus voorzitter Paulus Jansen.

foto cadeau afscheid Saskia KluitAls bestuurslid namens de Fietsersbond hielp Saskia, samen met vertegenwoordigers van ANWB en NTFU mee om Nederland ook op recreatief gebied als fietsland op de kaart te zetten. Ze deed dat niet op afstand, ze was echt betrokken op de inhoud. Maar behalve meedenken met de inhoud – het echte fietsen – toonde Saskia zich ook een betrokken bestuurder. Als penningmeester zag ze toe dat ons huishoudboekje er goed uit zag.

Bij het afscheid bedankte voorzitter Paulus Jansen Saskia voor haar betrokkenheid en roemde onder andere haar communicatieve kwaliteiten en haar strategisch denken. Ze heeft in beperkte periode heel veel voor elkaar gekregen. Nieuwe paden liggen nu voor haar open. We wensen haar veel geluk en succes daarbij.