kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen
Nieuws

Aansluiting bij Hier Moet Je Zijn campagne

Gepubliceerd op vrijdag 19 juni 2020

Aansluiting bij Hier Moet Je Zijn campagne

Begin juni publiceerde NBTC Holland Marketing een persbericht met cijfers over verwacht toerisme in 2020: in totaal komen er naar verwachting 24,5 miljoen minder toeristen uit binnen- en buitenland naar Nederland als gevolg van de coronacrisis. Vanuit een hersteloffensief voor de toeristische sector is onder meer de voorlichtingscampagne 'Hier moet je zijn' gestart. We ondersteunen deze campagne van harte.

Onder dit motto wil de toeristische sector Nederlanders en ook Duitsers en Belgen inspireren voor een veilige vakantie in Nederland,” aldus Jos Vranken, directeur NBTC. Je hoeft niet naar ‘daar’, je vindt het allemaal ‘hier’. “Want ondanks dat de grenzen met Europese landen binnenkort in toenemende mate opengaan, verwachten we dat veel Nederlanders er veilig op uittrekken in eigen land,” vertelt Jos Vranken. “Met de voorlichtingscampagne ‘Hier moet je zijn’ willen we in eerste instantie Nederlanders inspireren om prachtige onbekende plekken te ontdekken en om in de toekomst net wat vaker voor ‘hier’ te kiezen. Dit initiatief onderstreept dat Nederland 365 dagen aantrekkelijk is. En veilig en vertrouwd, dat is zeker nu ook van groot belang."

Fietsplatform schaart zich achter dit initiatief. Nederland (Fietsland) heeft zo veel te bieden! Het maken van heerlijke fietstochten of complete fietsvakanties in eigen land is een prima alternatief voor een buitenlandvakantie.