kennis- en coördinatiepunt recreatief fietsen

Nieuws

Zeeland zet in op 5-sterren niveau fietsvoorzieningen

Gepubliceerd op 23 februari 2017

Op 22 februari is het plan 'fietsen op 5-sterren niveau' gepresenteerd door gedeputeerde Carla Schönknecht en Routebureau VVV Zeeland. Routebureau VVV Zeeland wil het voorzieningen niveau voor recreatieve fietsers opwaarderen naar 5-sterren niveau.

lees verder >

Presentaties toekomstplannen LF-routes

Gepubliceerd op 13 februari 2017

Tijdens de Fiets en Wandelbeurs heeft het Fietsplatform twee presentaties gegeven over de toekomstplannen voor de LF-routes; één voor onze netwerkpartners en één voor onze vrijwilligers. Beursbezoek en kennisdeling blijkt in deze vorm een mooie combinatie. Beide bijeenkomsten werden goed bezocht.

lees verder >

Internationaal fietscongres VeloCity

Gepubliceerd op 07 februari 2017

Van 13 t/m 16 juni a.s. vindt in Arnhem en Nijmegen het internationale fietscongres VeloCity plaats. Naar verwachting zullen ruim 1500 geïnteresseerden (professionals) van overal op de wereld daar op afkomen. Qua inhoud ligt het accent op 'utilitair fietsen', maar het is ook dé gelegenheid om Nederland Fietsland te promoten.

lees verder >

Tevredenheidsonderzoek fietsroutenetwerk door Routebureau Noord- en Midden-Limburg

Gepubliceerd op 30 januari 2017

Routebureau Noord- en Midden-Limburg heeft een tevredenheidsonderzoek gehouden onder de gebruikers van het fietsknooppuntennetwerk. De tevredenheid is gestegen van een 8,1 in 2014 naar een 8,7 in 2016. Gebruikers hebben ook verbeterpunten aangeven. Daarmee gaat het routebureau aan de slag: meer rustpunten en twee keer per jaar snoeien ten behoeve van de zichtbaarheid van de bewegwijzering.

lees verder >

zichtbaar: 1 t/m 4 van de 476